В місті Малин Житомирської області 3-річна дівчинка випала з вікна 9-го поверху і через кілька днів померла у лікарні. Про трагічну новину розповів Богдан Лісовський, посилаючись на повідомлення начальника відділу комунікації ГУНП в Житомирській області підполковника поліції Алли Ващенко.

Чоловік написав, що, на жаль, медикам не вдалося врятувати життя дівчинки, за яке боролися кілька днів. Падіння з 9-го поверху стало для неї смертельним, хоч і не відразу.

У Малині загинула дівчинка, яка випала з вікна 9-го поверху / фото: ГУНП в Житомирській області

Відомо, що у вівторок, 23 червня, у Малині 3-річна дівчинка випала з вікна 9-го поверху багатоквартирного будинку. За попередньою інформацією, дівчинка гралася зі старшою сестрою в квартирі, де також перебували батьки. В якийсь момент дівчинка залізла на підвіконня і сперлася на москітну сітку на відкритому вікні. В результаті цього сітка не витримала і дитина полетіла вниз.

Медики швидкої допомоги терміново забрали її в реанімацію без свідомості. Їй провели оперативне втручання. Кілька днів медики безперервно боролися за її життя, однак травми виявилися занадто серйозними.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, що у мережі з'явилося відео затримання чоловіка, який погрожував продавщиці автоматом.

Як повідомляв портал Знай.иа у Хмельницькому біотуалет не витримав пристрасті п'яної парочки.

Також Знай.иа писав, що паралізований медик з Франківська благає про допомогу.