Про Фестиваль "Шипіт", який проходить в Карпатах, зняли документальний фільм. Тизер до виходу фільму опублікували на YouTube-каналі "Lviv4you”.

Фестиваль "Шипіт" - щорічне неформальне зібрання представників різних молодіжних субкультур на галявині посеред Карпатських гір.

Він проходить поблизу села Пилипець Міжгірського району, яке знаходиться на відстані 12 кілометрів від станції Воловець на Закарпатті.

Вперше фестиваль пройшов у липні 1993 року. Учасники фестивалю починають збиратися з 1 липня, а його кульмінацією є свято Івана Купала, яке проходить у ніч з 6 на 7 липня.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Крім того, фестиваль "Шипіт" став темою популярної книги "Трохи пітьми", яку написав Любко Дереш.

На фестивалі люди мають можливість поспостерігати за водоспадом, пожити кілька днів на природі, розводити багаття, заводити нові знайомства і просто милуватися красою природи.

Документальний фільм про фестиваль "Шипіт" був знятий вперше за 25 років його існування. Він чудово передає дух і атмосферу заходу без зайвих слів.

У тизері показали нарізку подій фестивалю під колоритну етнічну музику. На відео можна побачити абсолютно різних людей, що зібралися в одному місці і відмінно проводять час.

Повна версія фільму в даний момент недоступна.

Нагадаємо, раніше забута українська народна пісня отримала нове життя.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Потап випустив музичний прогноз на літо.

Також "Знай.uа" писав, що замки України стануть локацією для корпоративів