На Франківщині повінь пошкодила всі дороги державного значення. Про це розповів керівник служби автомобільних доріг Івано-Франківської області Василь Буджак в ефірі телеканалу "Україна 24".

Він повідомив, що в даний момент по дорогах державного значення неможливо проїхати і комунальники всіма силами борються з наслідками стихії.

Відновлювальні роботи дороги Татарів-Кам'янець-подільський, фото: Facebook Василь Буджак

"Всі дороги державного значення зазнали пошкодження, підтоплення, а деякі ділянки і руйнування. Але ми працюємо цілодобово... Проїзд практично по всіх дорогах державного значення забезпечуємо" - заявив Василь Буджак.

Василь Буджак, фото: Facebook Василь Буджак

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Крім цього в ефірі розповіли, що стихія зруйнувала дорожнє сполучення Закарпаття з Івано-Франківськ.

Річка розлилася в околицях сіл Татарів і Микуличин, в результаті чого була затоплена траса "Мукачево-Рогатин", яка з'єднувала Закарпатті і Франківськ.

"Транспортне з'єднанння між Зкарпаттям та Івано-Франківському втрачено. Тому правоохоронці закликають мандрівників заздалегідь планувати свої транспортні маршрути в об'їзд проблемної ділянки дороги", - додав ведучий.

У цілому від повені найбільше постраждала Івано-Франківська область. Вода зруйнувала тисячі житлових будинків, десятки мостів і доріг.

В даний момент, за попередніми підрахунками, сума збитків перевищила 400 мільйонів гривень.

Нагадаємо, раніше в ДСНС розповіли, що зруйнувала стихія на Прикарпатті.

Як повідомляв портал "Знай.uа", на Франківщині повінь затопила села.

Також "Знай.uа" писав, що в Яремче під жінкою з дітьми обвалилася дорога.