Потоп на Буковині та Прикарпатті зносить все на своєму шляху. Про це розповіла користувачка соцмережі Facebook Наталія Макогон.

Насамперед жінка зазначила, що в даний момент у багатьох містах України спостерігаються зливи, в тому числі і в Києві. Проте в столиці вони не наносять особливого збитку і навіть здатні розбавити дозвілля деяких місцевих жителів.

"Побачила вчора в стрічці відео рафтингу на київській калюжі після зливи. Забавно." - написала дівчина.

Вона зазначила, що в той же час сильна повінь наздогнала Буковину і Прикарпаття, де місцевим жителям зовсім не до рафтингу на затоплених вулицях.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

"Тим часом на Прикарпатті і Буковині - біда. Колишній струмок = стихійна річка. Висока вода зносить все, що їй трапляється. А там, де скажений потік могли затримати ліси, їх давно немає", - підкреслила Наталя.

Повідомлення Наталії Макогон: Facebook

До публікації вона додала кілька відео з ресурсів "Наше Прикарпаття" і "Суспільне Прикарпаття", на яких можна побачити наслідки бурхливої стихії.

На відео можна помітити, що вода повністю затопила вулиці населених пунктів і пошкодила житлові будинки.

Село на Прикарпатті повністю затопило, кадр з відео: Facebook Наталія Макогон

При цьому вода продовжує прибувати і її потік не вщухає, поліцейські перевіряють стан місцевих жителів і допомагають їм рятувати домашніх тварин.

Geplaatst door Наталка Макогон op Maandag 22 juni 2020

Geplaatst door Наталка Макогон op Maandag 22 juni 2020

Нагадаємо, раніше у Києві дощі затопили підземні переходи.

Як повідомляв портал "Знай.uа", під Вінницею потоп змив село.

Також "Знай.uа" писав, що на Франківщині потоп відрізав село від цивілізації.