На Франківщині помер доктор-педіатр. Про це розповіли на сторінці Коломийської дитячої лікарні в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що 16 червня пішов з життя доктор-педіатр Антон Дмитрович Яцик.

"Колектив дитячої лікарні з сумом проводжає в останню путь дитячого лікаря-анестезіолога Яцика Антона Дмитровича. 16 червня 2020 року перестало битися серце фахівця, який врятував тисячі дитячих сердець" - сказано у повідомлення

У Коломийській дитячій лікарні Антон Дмитрович працював з 1982 року. Спершу він був призначений на посаду дільничного педіатра, але в 1983 році став дитячим анестезіологом-реаніматологом у першому в СРСР відділенні дитячої анестезіології та реанімації. Він очолював це відділення протягом 10 років.

Крім цього Антон Яцик мав тверду українську позицію, а також займався творчою діяльністю.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Окрім професійної діяльності, він був десятки років активним учасником хорової капели медиків "Жайворонок" і людиною з яскравої української та державницькою позицією." - додали в повідомленні лікарні.

У лікарні він допрацював до свого 70-річного ювілею та пішов з життя внаслідок важкої хвороби.

Прощання з Антоном Дмитровичем Яциком відбудеться в похоронній каплиці церкви св. Йосафата, місто Коломия, вулиця І. Мазепи, 2. Псалтир 17.06.2020 о 18.00. Похорон в четвер, 18 червня 2020 року о 12.00.

"Співчуваємо родині та близьким!" - написали в повідомленні лікарні.

Повідомлення Коломийської дитячої лікарні: Facebook

Нагадаємо, раніше під Києвом хлопчика вбило ударом струму.

Як повідомляв портал "Знай.uа" в Дніпрі молодий поліцейський знаходиться в кроці від смерті.

Також "Знай.uа" писав, що на Франківщині жінка померла біля газонокосарки.