Сьогодні, у Франківську прощаються із загиблими на Донбасі офіцером Дмитром Бутом. Про це на своїй сторінці в соцмережі Facebook Розповів Олег Мельник.

"Прощання з Воїном Дмитро Бут ! Вічна пам'ять Героєві Української Нації !" - написав Олег Мельник.

Повідомлення Олега Мельника, скріншот: Facebook

До публікації він додав кілька знімків з церемонії прощання.

Прощання з Воїном Дмитро Бут ! Вічная пам'ять Герою Української Нації !

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще
Geplaatst door Олег Мельник op Dinsdag 16 juni 2020

На них можна побачити, як кілька солдатів в камуфляжі несуть труну із загиблим героєм, який накритий прапором України, а також священиків, що йдуть за ним.

Похорон Дмитра Бута, фото Олег Мельник: Facebook

Похорон Дмитра Бута, фото Олег Мельник: Facebook

Друзі загиблого також не залишилися осторонь і висловили свою скорботу у соцмережі Facebook.

"Ми щиро радіємо коли Бог дає нам вірних і хороших друзів, але безмірно сумуємо, якщо він їх забирає… ми дуже рідко бачимося, але ви завжди зі мною. Спочивай з миром" - написав Андрій Гусак

Повідомлення Андрія Гусака, скріншот: Facebook

"“Діма” – пам'ятаю ще з дитинства нашкрябаний на стіні напис в під'їзді сталінки в самому центрі міста. Діма жив з бабусею в квартирі над нашою. Діма був старший на 4 роки. Діма любив рок і грав на гітарі. Діма навчався в медуніверситеті. Діма був онуком колишнього директора локомотиво-ремонтного заводу, якого мій тато, який там працював, з повагою називав просто за прізвищем “Чорний”." - поділилася спогадами Марія Козакевич

Дмитро Бут був покликаний Франківським військовим комісаріатом на службу до лав ЗСУ у березні. Він з гордістю захищав Україну і був гідним представником нації.

Також він дуже любив музику і добре грав на гітарі. Чоловік виступав у складі кількох колективів: "Фляшка нізвідки", "Жовтень" і "Бренді рокс".

Дмитро Бут загинув 11 червня в результаті обстрілу позицій ВСУ російськими окупантами. На момент смерті йому було 38 років.

Похорон Дмитра Бута, фото Олег Мельник: Facebook

Нагадаємо, раніше у Києві помер молодий слуга народу.

Як повідомляв портал "Знай.uа" у Запоріжжі помер відомий журналіст.

Також "Знай.uа" писав, що під Тернополем помер легендарний боєць УПА