На Франківщині від удару струмом померла жінка. Про це розповіли в Управлінні з питань цивільного захисту Івано-Франківської ОДА.

Повідомляється, що 16 червня, в місті Надвірна по вулиці Володимира Великого, на території поблизу будинку жінка 1967 року народження косила траву з допомогою газонокосарки.

В один момент жінку вдарило електричним струмом, в результаті чого вона загинула.

"16.06.2020 в 20.17 р. Надвірна вул. Володимира Великого. На прибудинковій території, під час косіння трави газонокосаркою, жінку гр. 1967 р. н. вразило електричним струмом, в результаті чого вона загинула." - сказано в повідомленні.

Про причини виникнення удару електричним струмоим інформація відсутня.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Варто зазначити, що 16 червня в місті Надвірна виявили три снаряди часів Другої Світової війни калібру 82мм.

На місце події викликали команду фахівців, які успішно їх знешкодили.

"16.06.2020 р. Надвірна вул. Майданська, 9. Знешкоджено 3 (три) 82 мм реактивні снаряди часів ІІ Світової війни. Заявка на знешкодження ВНП від 15.06.2020 № 991/06-20" - додали у повідомленні Управління з питань цивільного захисту.

Нагадаємо, раніше молодого львів'янина вкусила змія.

Як повідомляв портал "Знай.uа" у Києві чоловік впав у колодязь.

Також "Знай.uа" писав, що харків'янин спробував вкрасти струм і загинув у муках.