У Франківську врятували жінку, яка вирішила позайматися екстремальним спортом у міському озері. Про це розповіли у виданні "Місто”.

Повідомляється, що 14 червня в 19:36, що по вулиці Мазепи, співробітники рятувально-водолазної служби Івано-Франківська врятували життя жінці, яка не могла вибратися з озера на берег.

48-річна франківчанка займалась сапбордингом (плавання на дошці з веслом стоячи). На середині озера вона впала у воду та не зміг самостійно вилізти назад на дошку і повернутися на берег.

Рятувальники дісталися до жінки на моторному човні, посадили її на борт і доставили на місце розташування секції сапбордингу.

Стан жінки нормальний і вона не потребує медичної допомоги.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Варто зазначити, що раніше мер Франківська Руслан Марцінків заборонив жителям міста входити в міське озеро.

Таке рішення було прийнято у зв'язку із збільшенням рівня води у водоймі після тривалих дощів різної інтенсивності, Так, рівень води біля берега перевищив позначку в 2 метри, що не відповідає нормам для купання людей.

У зв'язку з цим Марцінків закликав франківчан проводити дозвілля без входження у воду: грати у волейбол, кататися на велосипеді, засмагати і т. д.

За порушення даної заборони мешканцям Франківська загрожує серйозне покарання.

Нагадаємо, раніше у Карпатах загинув 26-річний турист.

Як повідомляв портал "Знай.uа" мешканка Дніпра знайшла в квартирі небезпечну істоту.

Також "Знай.uа" писав, що під Дніпром в річці потонув дев'ятирічний хлопчик.