На Прикарпатті, у селищі Велика Тур’я Долинського району, розшукували безвісти зниклого чоловіка. Про це повідомляла місцева поліція.

За інформацією, розповсюдженою правоохоронцями, 35-річний Кавецький Василь Степанович 11 червня пішов до магазину, проте додому так і не повернувся. На жаль, після виходу з дому його більше ніхто не бачив.

Чоловік – 185 сантиметрів на зріст, на правій руці пальців немає зовсім, на лівій відсутній один палець, волосся темно-каштанове із сивиною.

На момент зникнення чоловік був одягнутий у сірі спортивні брюки, чорний светр та гумові шльопанці.

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП
Кавецький Василь Степанович

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Кілька днів поліція та волонтери шукали зниклого безвісти. 3 червня до пошуків залучили рятувальників місцевого підрозділу ДСНС. Після недовгих пошуків близько 12:30 того ж дня водолази знайшли та витягли на берег річки Тур’янки тіло загиблого чоловіка.

Причини загибелі чоловіка наразі встановлюватимуть правоохоронці.

Нагадаємо, раніше у Києві затримали досвідченого злодія-гастролера з Росії.

Як повідомляв портал Знай.uа на Житомирщині правоохоронці розшукують чоловіка, який вирішив підзаробити і влаштував справжній погром на одному з кладовищ.

Також Знай.uа писав, що киянка звинуватила таксиста в побитті, але українці не співчувають.