Загинула відома волонтерка і парамедик з Прикарпаття. Про це розповіла лідер ГО "Всеукраїнський рух "За вільну Україну"" Раїса Шматко на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

16 червня вона повідомила, що волонтерка Ірина Шевчишин, також відома як "Артистка", трагічно загинула.

Вона розповіла, що до останнього не хотіла вірити в смерть волонтерки,

"Господи, друзі, щойно я отримала не просто погану звістку.У мене просто ступор. Трагічно загинула наша дорога посестра "Артистка"- Ірочка Шевчишин. Як же так? Пройти таке пекло війни..… Сонечко наше, наша красуня полетіла на небо.… Я не хочу вірити, я ніколи не зможу в це повірити...” - написала Раїса Шматко.

Повідомлення Раїси Шматко: Facebook

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Інформацію про смерть Ірини поширили й інші волонтери. Так, про це написала і Євдокія Попович на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

У своєму повідомленні вона попросила вибачення за те, що не змогла вберегти Ірину.

"Дорога моя улюблена ПОСЕСТРО, ми з тобою пройшли пекло, а вдома я тебе не вберегла. Пробач мені рідна." - написала Євдокія Попович.

Повідомлення Євдокії Попович: Facebook

Волонтерка Ірина Шевчишин майже три роки провела на фронті. Вона пройшла через жорстокі битви в період з 2014 по 2016 року і допомагала 93-й ОМБр Холодний Яр у Пісках.

Ірина Шевчишин, фото: Facebook Євдокія Попович

Нагадаємо, раніше у Києві помер слуга народу.

Як повідомляв портал "Знай.uа" на Донеччині загинув український боєць.

Також "Знай.uа" писав, що у Запоріжжі помер відомий журналіст.