Пес, якого прокололи вилами на Франківщині зміг вижити і знайшов нових господарів. Про це розповіли у сюжеті Каналу 402.

Ця історія сталася на Снятинщині. Волонтери знайшли собаку, яку проколов вилами сусід колишнього господаря і залишив помирати в муках під сараєм. Так, пес Балто пролежав чотири дні, доки йому не прийшли на допомогу.

Волонтери зізнаються, що більше всього боялися, що пес не виживе. Однак він зміг пережити всі болючі операції, не втратив віру в людей і залишився дружелюбним і щирим вихованцем.

"Коли ми привезли його в клініку, його оглядали, йому робили дуже боляче, він ні разу не огризнувся, він жодного разу не показав зуби, він просто лежав і плакав… Він довіряє людям, він контактний, він хоче гратися, обійматися, він такий дуже соціальний пес" - розповіла волонтерка Даша Король.

Даша Король, кадр з репортажу Каналу 402: Facebook

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Балто вже знайшов нового господаря. Ним стала дівчина Юлія, яка приїхала за вихованцем з Полтави.

Вона зізналася, що як тільки побачила новину про трагедію песика вирішила — якщо він виживе, то вона подарує йому новий дім.

"Коли перший раз побачила відео, я два дні не могла відійти… чоловікові сказала, що якщо пес виживе, то я його обов'язково заберу" - розповіла нова господиня Балто Юлія Часовських.

Юлія Часовських кадр з репортажу Каналу 402: Facebook

Волонтери відповідально поставилися до підбору господаря для Балто. Серед сотень дзвінків і пропозицій вони відібрали Юлію, оскільки у неї є всі умови для комфорту вихованця.

новий дім

⚡️Подалі від страждань та пережитого жаху - для Балто, собаки якого проколов вилами та залишив на чотири дні помирати в муках під сараєм сусід колишнього господаря, знайшли новий дім. 🐕Цю історію, яка кілька місяців тому трапилася на Снятинщині, волонтери і досі пригадують із жахом. Як скалалася долі Балто, далі у сюжеті👇 Люда Рой,

Geplaatst door Канал 402 op Dinsdag 16 juni 2020

Нагадаємо, раніше українка спускала величезного пса на людей заради наживи.

Як повідомляв портал "Знай.uа" в Запоріжжі гицелька знущалася над собакою під час прогулянки.

Також "Знай.uа" писав, що господар кинув вівчарку помирати посеред Тайги, але вона змогла вижити.