Маленькій дівчинці терміново потрібна допомога в лікуванні важкої хвороби. Про це розповіла волонтерка БО "Час добра та милосердя" Валерія Кушніренко на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Вона повідомила, що дівчинці необхідно встановити шунт, який коштує 60 тисяч гривень. При цьому операцію потрібно провести не пізніше ніж через два тижні.

"У Валерії, якій від народження 4 міс - внутрішня прогресуюча оклюзійна гідроцифалія. Мама маленької дитини не уявляє де може взяти таку величезну суму для порятунку своєї дитини, тому звернулася до нас за допомогою, тому що ми з вами є останньою надією на порятунок її донечки." - повідомила волонтерка.

Вона розповіла, що стан дівчинки погіршується з кожним днем, тому їй терміново необхідно встановити шунт.

Дівчина звернулася до всіх небайдужих людей з проханням про допомогу маленькій Валерії.

Популярні новини зараз
Нові суми у платіжках змусять брати мікропозики: кому підвищать тарифи аж на 80% "Росія хоче знищити Київ...": відомий астролог стривожив прогнозом для України на квітень Борги з комуналки призведуть до арешту: як зрозуміти критичну точку Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Голівонька зростає, тиск рідини великий, тому потрібно як можна швидше зібрати необхідну суму. Ми просимо кожного, хто читає нас, #допоможіть! Як тільки буде зібрана необхідна сума, ми відразу зможемо зробити замовлення на шунт для Валерії, і поділитися з Вами успіхом у порятунку ще одного малюка!" - додала Валерія Кушніренко.

Повідомлення Валерії Кушніренко про хвору дівчинку, скріншот: Facebook

До повідомлення вона додала реквізити, за яким кожен бажаючий може допомогти маленькій дівчинці перемогти хворобу.

#ПОТРІБНА_ДОПОМОГА! Друзі, в цієї маленької дівчинки є два тижні, щоб зібрати 60.000грн. на необхідний шунт. В...

Geplaatst door Valeriya Kushnirenko op Donderdag 11 juni 2020

Нагадаємо, раніше у шестимісячної дівчинки з Дніпра знайшли порок серця.

Як повідомляв портал "Знай.uа", юна Тернополянка роками бореться з раком.

Також "Знай.uа" писав, що вагітна дружина поліцейського з Дніпра просить про допомогу.