Підліток з Прикарпаття бореться з важким захворюванням. Про це розповіли у групі "Ми разом з Вадимом" в соцмережі Facebook.

15-річному Вадиму Пришлюку медики поставили невтішний діагноз - синдром Сміта-Лемлі-Опітца, синдром Імерслунд-Гресбека, гостра моторна аксональна полінейропатія, втрата резистентності до окислення, пов'язана з аутосомною рецесивною неврологічною хворобою з атрофією мозочка і лізосомною дисфункцією.

Через хворобу хлопець постійно відчуває біль у м'язах і позбавлений здатності пересуватися.

Вадим вже 5 місяців перебуває на апараті ШВЛ і медики не займаються його лікуванням, лише підтримують життя.

Вадим Пришлюк, фото: Facebook

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

"Раніше він сподівався, що його вилікують тому що ми підтримували в ньому цю віру. А зараз, коли минуло стільки часу, він розуміє, що його не лікують, а просто підтримують життя і все більше стає сумним. Вчора запитав мене чи ми тут, у лікарні, будемо довічно і що він так і залишиться інвалідом…моє серце просто розривається від однієї думки, що ми не все для нього зробили", - пише мама хлопчика.

Жінка не втрачає віри в порятунок сина і сподівається, що завдяки небайдужим людям знайдеться клініка, яка зможе вилікувати Вадима чи відгукнуться фахівці, які зможуть призначити ефективне лікування.

Нагадаємо, раніше в Дніпрі молода мама з дитиною благає про допомогу.

Як повідомляв портал "Знай.uа" в Запоріжжі народився малюк розміром з кошеня.

Також "Знай.uа" писав, що в Дніпрі семирічний хлопчик просить допомоги.