На Франківщині фермер з популярного телешоу знущається над тваринами. Про це рассказли у виданні "Westnews" посилаючись на повідомлення волонтерки Наталії Когут.

Повідомляється, що фермер Володимир з міста Бурштин Івано-Франківської області тримає собак в жахливих умовах і знущається над ними.

Волонтерка розповіла, що він тримає собак на ланцюгу в брудному та сирому вольєрі.

"Брудний, затхлий, сирий вол‘єр, в якому на ЛАНЦЮГУ сидить худюща вівчарка!! У вольєрі... на ланцюгу!! Це що за ставлення до тварини??!?" - написала волонтерка.

Дівчина зазначила, що одного пса, якого не годували віддали як непотріб, а для решти фермер обіцяв зробити нормальні умови.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Одну безпородистую худу собаку, яка сиділа перед входом на "ферму", сьогодні віддали. Бо і так не годують. То віддали як непотріб. Але За породисту вівчарку збо**нець Вололимир тримається до останнього і не планує віддавати . Пообіцяв зробити нормальні умови." - розповіла Наталя.

Варто додати, що фермер брав участь у шоу "Панянка-Селянка", де з'явився в 173 випуску.

"Також даний "фермер Володимир" знімався в програмі "Панянка-Селянка, 173 випуск". І, як ми бачимо, бруд, голови мертвих корів, які валяються по території, собака на метровому ланцюгу... це все норма для фермера Володимира" - додала дівчина.

В кінці повідомлення волонтерка попросила поліцейських і журналістів звернути увагу на таку поведінку Володимира.

У додатку до повідомлення волонтерка опублікувала відео, де можна побачити жахливі умови поводження з тваринами.

Geplaatst door Natalia Kogut op Maandag 1 juni 2020

Нагадаємо, раніше у центрі Києва невідомі влаштували перестрілку.

Як повідомляв портал "Знай.uа" в Дніпрі виявили велику кількість мертвих птахів.

Також "Знай.uа" писав, що на Львівщині з'явилися фальшиві купюри.