Поліцейський кінолог з Прикарпаття та службовий пес стали хорошими напарниками і разом захищають жителів. Про це розповіли на порталі "Франківчани".

Роман Кулик відразу ж після служби в армії вирішив піти на роботу в кінологічний центр. Він був упевнений, що це поклик його душі, тому з усіх сил намагався потрапити на цю роботу.

Чоловік успішно пройшов відбір, після чого йому дали вівчарку на прізвисько Баста, яка спеціалізується на пошуку зниклих безвісти людей.

З того моменту Роман і Баста друзі не розлий вода. Вони вже два роки працюють разом і кінолог не приховує, що між ним і його вихованцем встановився міцний зв'язок.

Він розповів, що Басту привезли з села і її складно було перевиховати до міських умов. Однак в результаті їй сподобалася робота в поліції і не дивлячись на свій складний характер вона відмінно взаємодіє з кінологом.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Я не можу на роботі виявляти хвилювання, тому що Баста все відчуває і перестає працювати. У неї складний характер, трохи примхливий, але вона прагне до лідерства, а це в роботі великий плюс", - додав Роман Кулик.

У Басти вже є пристойний послужний список, адже вона знайшла не одноу зниклоу людину. Наприклад, у минулому році, взимку, вона змогла знайти зниклу дівчину, яка не могла говорити від переохолодження.

Нагадаємо, раніше дівчина отримала знак понад після втрати коханого пса.

Як повідомляв портал "Знай.uа" вчені навчили собак розпізнавати заражених коронавірусом.

Також "Знай.uа" повідомляв, як коти перетворили людей в "рабів".