На Івано-Франківщині сталася дорожньо-транспортна пригода. Слизька дорога і дощ зіграли злий жарт з водієм лісовоза. Чоловік не впорався з керуванням і вилетів за межі дороги. Фото інциденту показав Телеграм-канал News Рожнятівщини.

У повідомленні каналу говориться, що нещасний випадок стався недалеко від села Луги Рожнятівського району. Також відомо, що постраждалих у цій пригоді немає.

Відео, опубліковане в мережі, показало, що колоди перевантажили на інший лісовоз, який також надав посильну допомогу водієві перекинутої машини.

Нещодавно з'явилася інформація про те, що під Франківському автомобіль на повній швидкості влетів під автокран. Машина прямувала в село Яремче і проходила закруглений ділянку дороги. Водій не впорався з керуванням і врізався в кран, який їхав по зустрічній смузі. Водій і пасажири отримали травми і були госпіталізовані.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

На початку травня сталася серйозна аварія недалеко від Калуша. Постраждалу дівчину доставили в лікарню Калуша. Вона отримала серйозні травми і померла вже в лікарні. Батьки вбиті горем, але мають намір подати в суд на лікарів, бо ті занадто повільно ставили діагноз. Після смерті дівчини лікарі почали придумувати різні причини смерті і зволікання допомоги.

Нагадаємо, Знай.uа писав, що на Франківщині автомобіль зіткнувся з автокраном.

Знай.uа повідомляв, що родичі загиблої від травм після ДТП дівчата мають намір судитися з лікарями калуської лікарні.

Нещодавно Знай.uа передавав, що наФранковщине школу "з'їв" грибок.