На Франківщині сталася страшна ДТП - автомобіль зіткнувся з автокраном. Про це повідомили в прес-службі Національної поліції.

Автомобіль Fiat Doblo прямував у бік міста Яремче і проїжджав заокругленою ділянцкою дороги в Микулиничах по вулиці Грушевського. За кермом перебував 36-річний чоловік, який не зміг впоратися з керуванням і вискочив на зустрічну смугу дорорги.

По зустрічній смузі рухався автокран "МАЗ", за кермом якого перебував 47-річний житель Надвірнянського району. В результаті, автомобілі зіткнулися лоб в лоб на великій швидкості.

Три пасажира Fiat Doblo отримали серйозні тілесні ушкодження і були доставлені в лікарню. Серед них знаходилися двоє підлітків віком 13 і 15 років.

На місце події прибули правоохоронці, які почали з'ясовувати обставини події і перевірили водіїв на стан алкогольного сп'яніння. Як виявилося, вони обидва були тверезими.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

На знімках, зроблених поліцейськими, можна помітити, що Fiat Doblo отримав значні пошкодження, а його передня частина помітно деформувалася.

ДТП у Франківському районі, фото: прес-служба Національної поліції

Слідчими розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Слідство триває.

Нагадаємо, раніше під Києвом водій врізався у відбійник.

Як повідомляв портал "Знай.uа" під Львовом вантажівка врізалася в маршрутку з людьми.

Також Знай.uа" писав, що під Запоріжжям водій помер за кермом і протаранив три автомобілі.