В Івано-Франківську з'явиться новий тролейбусний маршрут. Про це розповіли у виданні "Бліц-інфо", посилаючись на слова мера міста Руслана Мацінківа.

Під час онлайн ефіру, мер Івано-Франківська повідомив, що наступного тижня місто отримає 10 нових автобусів від компанії "Богдан Моторс".

У зв'язку з цим було вирішено створити нові маршрути для громадського транспорту.

"З наступного тижня ми отримаємо всі 10 автобусів. Це дозволить ввести нові маршрути." - заявив Марцінків.

Мер зазначив, що такий крок дозволить забезпечити перевезення навіть у самих важких ситуаціях.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Ми не зупиняємося лише на електронному квитку, а збільшуємо комунальний транспорт. Це дозволяє навіть в кризових ситуаціях забезпечити перевезення. Адже приватники не надійні" - додав мер Франківська

Автобус в Івано-Франківську, кадр з відео: YouTube

Крім цього, Марцінків додав, що після об'єднання бульварів на них пустять комунальний транспорт

"Буде їхати спочатку автобус, а потім тролейбус. Ми виграли проект і вже відбувся тендер на будівництво тролейбусної лінії. Ми плануємо за 12 місяців реалізувати цей проект і запустити тролейбусний маршрут, який з'єднає мікрорайон БАМ, вулицю Мазепи, бульвари і Пасічну" — наголосив Руслан Марцінків

Нагадаємо, раніше франківчанам дозволили відрізати опалення.

Як повідомляв портал "Знай.uа" транспорт Франківська виходить з карантину.

Також Знай.uа" писав, що безробітні франківчани отримають допомогу від держави.