Громадський транспорт в Івано-Франківську незабаром почне виходити з карантину. Про це заявив мер міста Руслан Марцінків під час брифінгу.

Повідомляється, що влада міста очікує рішення Кабміну для відновлення руху громадського транспорту, яке імовірно має бути прийнято після 22 травня.

Мер підкреслив, що через дозволи брати людей лише на сидячі місця можуть виникнути проблеми у деяких приватників.

“Будуть проблеми з транспортом приватним, – вважає мер. – Адже Кабмін передбачає виключно сидячі місця. Тому можуть бути проблеми з приватниками, які на деяких маршрутах можуть не виїхати. Ми, звичайно, будемо проводити роботу”, - сказав Руслан Марцінків.

Марцінків додав, що для запобігання подібних проблем з комунальним транспортом вже ведуться "відповідні роботи".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Крім того мер нагадав, що наступного тижня місто отримає 10 нових автобусів "Богдан моторс", які поповнять автопарк КП "Електроавтотранс".

Варто відзначити, що обмеження на роботу громадського транспорту Івано-Франківська були введені з 19 березня у зв'язку з епідемією коронавіруса. Спочатку мер планував повністю зупинити рух, однак для можливості добиратися на роботу медикам та іншим працівникам, було прийнято рішення обмежити проїзд.

Громадський транспорт Івано-Франківська, кадр з відео: YouTube ТСН

Нагадаємо, раніше Зеленський розповів, що зміниться в країні після 22 травня.

Як повідомляв портал "Знай.иа" у київському метро скасують жетони.

Також Знай.иа" писав, що Рада планує ввести новий збір за кожного пасажира літака.