В Івано-Франківську за два роки планують перевести на автономне опалення більше ста будинків та установ. Про це під час онлайн-ефіру розповів мер міста Руслан Марцінків.

Повідомляється, що ТОВ "Станіславська теплоенергетична компанія" передасть місту в оренду котельню, яка знаходиться на вулиці Індустріальна 34. Термін оренди буде тривати два роки. Протягом цього часу влада міста планує від'єднати 110 будинків і 34 освітні установи, а також інші заклади, які обслуговуються в цій котельні.

"Вчора переговори відбулися і ми попередньо домовилися, що беремо котельню на Індустріальній в оренду на два роки. І за ці два роки повинні від'єднатися від цієї котельні" - заявив мер Івано-Франківська.

Процес від'єднання будинків та установ планується розпочати з 1 червня.

Варто додати, що на сайті компанії зазначено, що котельня, про яку йде мова, обслуговує 192 будинки, 6 середніх шкіл, 8 дитсадків, 5 вищих навчальних закладів, 12 закладів охорони здоров’я, 10 закладів культури та ще декілька інших державних установ.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

ТОВ "Станіславська теплоенергетична компанія" було засноване у 2012 році і стало виконавцем послкг централізованого опалення, та підігріву води.

Нагадаємо, раніше жителі Харкова накопичують борги за комуналку.

Як повідомляв портал "Знай.иа" в Україні зростуть ціни на продукти і комуналку.

Також Знай.иа" писав, що українців травні чекають нові тарифи на електрику.