Сьогодні, 21 жовтня відбулася апаратна нарада у голови ОДА Дениса Шмигаля.

Обговорювали проблемні питання Надвірнянського району, інформує кореспондентка Бліц-Інфо.

Першим виступив Богдан Зеленчук, тимчасово виконуючий обов'язки голови Надвірнянської РДА. Він розповів, що власні доходи бюджету складають 178 мільйонів.

"У нас в районі є дві проблеми. Так, Надвірнянський лісгосп має недоплату 788 гривень. Окрім того, незабезпеченість зарплат медикам складає 8 мільйонів гривень", - каже чиновник.

За його словами, опалювальний сезон почався 7 жовтня у лікарнях та в закладах дошкільної освіти. В школах запускати тепло ще не планують, це робиться для того, аби економити електроенергію.

"У школах, в інших установах та житлових будинках опалювати будуть, коли температура повітря опуститься і стане холодніше. Санстанція постійно контролює температуру у школах", - зазначив Богдан Зеленчук.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також, чиновник поскаржився на жахливий стан доріг, які потрібно поремонтувати хоча б ямково, мовляв, через поганий стан дороги перевізники відмовляються йти на конкурс. Дорожники, в свою чергу, пообіцяли, що цього тижня почнуть роботи на дорозі Надвірна — Ланчин через село Красне. А через два тижні ремонтуватимуть і сполучення Богородчани — Ланчин.

Нагадаємо, Шулявський міст обладнають "золотими" трубами: журналісти розкрили мерзенну схему столичної влади

Як повідомляв раніше Знай.ua, "Мародери!": франківські ветерани АТО повстали проти хамства депутатки

Також Знай.ua писав про те, що з Франківщини забрали ще одного чиновника Порошенко: губернатор Шмигаль звільнив головного медика області