Село Стопчатів на Косівщині відоме не своїми краєвидами, а знайденими сотнями кілограмів подрібленої маріхуани та тисячами її кущів у парниках.

Поліція ще не коментує ситуації, але голова Івано-Франківської ОДА Денис Шмигаль встиг детально розповісти про знахідку. За його словами, СБУ та поліція знайшла найбільшу плантацію коноплі в історії Прикарпаття: 4 гектари, 90 тисяч кущів, 0,5 тони готової продукції. Приблизна вартість знайеної маріхуани – не менше 50 мільйонів євро.

Яблунів – це вам не Амстердам! Результат спільної роботи поліції та СБУ із залученням спецпідрозділів! Робота із затримання організаторів триває, слідчі дії тривають, деталі в межах чинного законодавства чекаємо від слідчих та керівництва правоохоронних органів сьогодні”, – додав Шмигаль та виклав фото з місця події.

Народний депутат від Івано-Франківщини Ігор Фріс захоплюється садівництвом і він також оцінив розміри плантації:

Зроблено по фен-шуй. Бачу крапельний полив, теплові пушки, бетонні доріжки.Цілорічний цикл. Скільки помідорів та огірків можно було на ринок поставити? А якщо серйозно, то це потужний удар по ринку наркоторгівлі. Сильна робота!”,

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, що легалізація марихуани в Україні: хто підтримує петицію та в чому її користь

Як повідомляв раніше Знай.ua, дослідження: марихуана допомагає від м'язових спазмів

Також Знай.ua писав про те, що 2 дні легалізації: запаси марихуани у Канаді тануть на очах