Сьогодні, 11 жовтня, міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків провів "чорну п’ятницю" у селах – Угорники і Микитинці.

Він про це повідомив на своїй сторінці у соціальній мережі.

"В Угорниках завдання №1 – капітальний ремонт частини дамби. Проєктно-кошторисна документація в роботі, вже на етапі експертизи і готуємось оголошувати тендер. Це справді той об’єкт, що не терпить зволікань, адже може бути біда під час наступної повені",– пише Марцінків.

Він заспокоює, що питання ремонтних робіт на пошкоджених ділянках дамбти, обов'язково владнають, бо інакше місцевим загрожує затоплення восени.

Також, Марцінків у селі Микитинці поїхав на вулицю Декабристів, бо туди дуже кликали місцеві жителі, мовляв там дорога, що давно проситься ремонту.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

"Вулиця є у планах, але тут вже будемо дивитись, як складеться з погодою і коштами", – наголошує Марцінків.

Міський голова пообіцяв, по можливості владнати проблемні питання жителів села, але й попередив, що все залежить від бюджету.