На Прикарпатті у соціальній мережі Facebook з'явилася сторінка служби оперативного реагування 1580. Про це повідоми Руслан Марцінків в ефірі радіо "Західний полюс".

Міський голова похвалився, що від тепер мешканці міста пожуть писати свої побажання, скарги щодо роботи комунальних служб, повідомляти про аварії та поломки. Створити групу були вимушені через те, що місцева влада не може всіх почути вчасно та відреагувати оперативно, тому містяни можуть про це повідомити в мережі та не стояти в чергах.

"У Фейсбуці багато інформації і не завжди на все можна відреагувати вчасно", - зауважив Руслан Марцінків.

Дописи людей, будуть регулярно переглядати, таким чином міський голова хоче налагодити приємні відносини людей з комунальними службами та уникнути конфліктів і сварок.

Нагадаємо, вигнав дитину в ніч: у Франківську бидло-маршрутник "прославився" на всю Україну

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв раніше Знай.ua, з карти Франківська зникнуть два населених пункти: "Історичне рішення"

Також Знай.ua писав про те, що Франківчани повстали проти будівництва будинку для ветеранів АТО: Марцінків запропонував "Соломонове рішення"