В Івано-Франківську, 9 жовтня проходить позачергова сесія міської ради.

Від громади виступила Ірина Шуваринська, яка підняла болюче питання будівництва на вулиці Хоткевича, де планують звести будинок для учасників АТО/ООС. Вона поскаржилась, що будівництво погіршує добробут всіх мешканців району.

"Ділянку, де проходять комунікації, віддають під забудову. Комунікації пообіцяли "запхати" в тунель. Все виготовляється таємно від нас", – зауважила пані Ірина.

Мешканці району проголосували "проти" будівельних робіт. Руслан Мацінків зазначив, що в п'ятницю відбудеться зустріч з АТОвцями, де піднімуть це питання. Шуваринська зауважила, що зустрічей було багато.

"Ви віддали цю землю, яка не придатна для будівництва. Мешканці проти. Немає двох сторін, а є влада. Для чого ви тут знаходитися?" - відповіла жінка.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Міський голова наголосив, що вони будуть шукати компроміси.

Нагадаємо, мер Франківська Марцінків змушує чиновників "пускати кров"

Як повідомляв раніше Знай.ua, Маск оцінить: франківців пересадять на електрокари, деталі ноу-хау

Також Знай.ua писав про те, що Зеленський підкинув ідейку? Франківськ очолив рейтинг публічних міст України, вже давно "у смартфоні"