В Івано-Франківську, 1 жовтня відбулося обговорення результатів індексу публічності органів місцевого самоврядування, підвела підсумки громадянська мережа ОПОРА.

Загальний результат оптимістичний Франківську вдалося зберегти рейтинг лікарських послух за рахунок зручному доступу. Але є й недоліки пов'язані з доступом до інформації про органи місцевого самоврядування, інформує кореспондентка Бліц-Інфо.

"В порівнянні з минулим роком індекс публічності міського голови зріс на 7.75% та становить зараз 97.45%. Це найвищий результат серед решти міських голів. Серед недоліків - відсутність комплексної інформації про всіх 26 штатних і позаштатних радників Марцінківа. Окрім того, через офіційний сайт міста немає доступу до електронної декларації мера та річного звіту", - зауважує Маруняк, координатор ОПОРИ .

Він також виділив, що другим після мера Франківська, йде міський голова Житомира 88%, а третім - міський голова Херсона 79%.

Нагадаємо, рябошапка призначив нового прокурора Харківської області: що відомо про Олександра Фільчакова

Як повідомляв раніше Знай.ua, приберіть чарку: під Франківському алкоголіків "кодують" хрестом

Також Знай.ua писав про те, що франківчани, ховайте машини: потужний буревій наробив лиха у місті, кадри постапокаліпсису

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще