Міський голова Івано-Франківська, Руслан Марцінків не залишився осторонь акції здачі крові. Він на своїй сторінці в соціальні мережі Facebook поділився дописом, де похвалисвя тим, що він контролює те, наскількі свідомими є місцеві чиновники. Допис він назвав "Кров і стрільба-за планом".

"Сьогодні поцікавився, як чиновники долучаються до акції здачі крові і до військових навчань, які запропонував організувати раніше.
Так-от, понад 100 працівників МВК зголосились стати донорами. Узгодили графіки зі станцією переливання крові, там вже побували дві групи по 20 осіб. Приємно, що відгукнулись, акція дуже важлива!
Інша ініціатива: одноденні навчання з військової підготовки для чиновників. Були вже стрільби для чоловіків, в планах ще кілька днів на полігоні. Жінки, каже Ігор Влізло, вчаться надавати медичну допомогу. Та я наполягаю, щоб жінкам, котрі хочуть навчитись, теж давали зброю",- написав Марцінків.

Також, він підтримує ініціативу військової підготовки чиновників не тільки чоловіків, а й жінок. Тішить те, що все ж таки чиновники не стоять осторонь та підтримують громадські ініціативи. Таким чином, на власному прикладі вони демонструють, що вони такі ж самі люди і прості приземлені речі для них є нормальними.

Нагадаємо, центр Франківська прикрасять різнокольоровими парасольками, а Марцінків тут ні при чому: коли очікувати ноу-хау

Як повідомляв раніше Знай.ua, Марцінків показала Франківськ з висоти пташиного польоту: "Дух захоплює"

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Також Знай.ua писав про те, що Маск оцінить: франківців пересадять на електрокари, деталі ноу-хау