В Івано-Франківську стався неприємний інцидент з водієм маршрутки та школярем, який не мав грошей на проїзд. Водій, не довго думаючи, висадив дитину, бо години на пільговий проїзд закінчились. Про це повідомила мама дитини, написала допис в соціальній мережі, де звернулася до міського голови, з проханням зробити проїзд безкоштовним для учнів до 20:30. Повідомляють "Версії".

"Шановний Руслан Марцінків, прошу зробити проїзд учнів у громадському транспорті до 20:30 так , як гуртки і музичні школи працюють до 20:00 і поки діти дійдуть до маршрутки то є вже 20:15. Звертаюся тому, що мою дитину в 19:04 висадили з маршрути, бо немала 6 грн. А по учнівському можна сісти в маршрутку до 19:00", – йдеться в дописі.

Команда Руслан Марцінків пообіцяла врахувати побажання жінки.

Нагадаємо, у Києві можуть накласти "вето" на безкоштовне перевезення пільговиків

Як повідомляв раніше Знай.ua, "Підемо до Зеленського!": батьків вінницьких першокласників поставили "на лічильник"

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Також Знай.ua писав про те, що талони - на смітник: у Вінниці запровадили "муніципальні карти", що потрібно знати