Сьогоднішня п'ятниця була незвичною для працівників шкіл Івано-Франківська. Місцевий мер Руслан Марцінків та керівники структурних підрозділів міста вирушили у велосипедну прогулянку до шкіл. Аби перевірити чи вони готові приймати учнів з 2 вересня.

Після огляду навчальних закладів мер прокоментував побачене:«Є моменти, які обов’язково треба зробити до 1 вересня. Це перш за все, розмітка перед навчальними закладами та ремонт заїздів. Щодо розмітки маю багато зауважень. Дав доручення Гіглюку, щоб все було завершено. Сьогодні їхали вулицею Коновальця, там ще не нанесені пішохідні переходи, обіцяють це зробити до неділі».

Також до початку навчального року готуються і комунальники. Директор департаменту житлової, комунальної політики і благоустрою Михайло Смушак зауважив: "Якщо департамент освіти ремонтує навчальні заклади, то департамент ЖКПБ готує для дітей прилеглі території".

В першу чергу представники влади звертали увагу на ті місця у школах, де проводився ремонт.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Школи Івано-Франківська уже готові приймати учнів на новий навчальний рік.

Як повідомляв раніше Знай.ua Раннє програмування: міфи і реальність про те, чому, для чого і з якою метою дітей необхідно навчати цифрової грамотності

Як писав Знай. ua Готуйтеся до гіршого, сподівайтеся на краще: скільки коштує навчання в Україні

Раніше на Знай.ua Ніякої форми, нове меню та учнівські: які зміни чекають на школярів з 1 вересня