Відома українська актриса і зірка серіалу "Кріпосна" Наталка Денисенко натякнула на те, що знає, які неприємні чутки ходять про її сім'ю. Вона поділилася новими фотографіями і цікавими моментами з особистого і творчого життя в своєму Instagram, де у неї більше 230 тисяч підписників.

Почала вона з анонсу нового випуску передачі "Хто зверху?" на "Новому каналі".

"#хтозверху з нами на @novy_channel. Там таааааке сталося!!! загалом, не пропустіть сьогодні о 19:00!!!! Хто виграє? Чоловіки чи жінки? Хоча, яка різниця, головне, щоб була любов, правда?", - заінтригувала вона глядачів.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

На фото вони з чоловіком то змагаються один з одним, граючи за різні команди, то мило цілуються на камеру.

Також Денисенко натякнула на те, що розмови про її складні особисті стосунки з чоловіком Андрієм Фединчиком – не більше, ніж плітки і вигадки.

"Нещодавно почула такі цікаві плітки про наші сімейні стосунки, що стало навіть смішно від абсурду. Впевнена, ті люди, які недавно так слизько обговорювали честь нашої сім'ї, обов'язково прочитають цей пост, так що пишу для вас: не дочекаєтеся!!! Ну і обіймаю вас, бажаю щастя, адже саме коли його мало, люди стають такі гнилі всередині. А ви, моя дорога інста-сім'я, знаю, завжди підтримайте і не забудете сьогодні включити Новий канал", - резюмувала вона.

У коментарях шанувальники їй всіляко виявляють свою підтримку і любов.

"Обов'язково, Наталочка!!! Я обожнюю Вашу сім'ю і бажаю тільки величезного людського щастя і любові!!! Чудові, люблячі, а який Андрюшенька у Вас!!! Так тримати!!!", "Ви така справжня, красива! Так і віє теплом від вас!", - пишуть люди.

Нагадаємо, що Наталка Денисенко з "Кріпосної" виправдала чоловіка після влаштованої ним бійки: "як атомна бомба". Андрій Федінчик побився з водієм на дорозі

Також Знай писав, що Наталія Денисенко з "Кріпосної" оголосила себе екстрасенсом: "ми зчитуємо енергетику". Наталія Денисенко з "Кріпосної" зробила сміливу заяву.

Раніше повідомляли, зірка " Кріпосний"Наталія Денисенко оголила частинку себе і замерзла: "Час пити молочко, а не Ось це все".