На сторінці відомої української співачки Ірини Федишин, яка прославилася завдяки своїм сценічним талантам, з’явився новий допис.

Цього разу вона показала, як завітала у студію львівської філії радіо «Люкс» і поспілкувалася із ведучими. Крім розмов та пісень, ведучі також отримали від Федишин майстер-клас із танців.

«Прем’єра FASHION - на радіо Люкс разом з @fertsak та @dianalutsyshyn #іринафедишин», - підписала вона відео, у якому танцює та співає в компанії двох ведучих.

За рухами стрункої і гнучкої співачки приємно спостерігати – вона чудово танцює, відчуваючи музику. Повторити танець з першого разу ведучим не вдалося – знадобилося трохи часу, щоб опанувати рухи стегнами.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році
Показати ще

Співачка у чорному шкіряному костюмі та в спідниці з китицями виглядає, ніби гнучка кішечка. Її вправним рухам позаздрили б навіть професійні танцюристи.

«Вау!!! @irynafedyshyn випускає англомовні хіти! А ти їх впізнаєш?», - додали на радіо «Люкс».

У коментарях зазначають, що співачка чудово впоралася з ефіром.

«Ваууу! Дуже круто вийшло! Іруся - молодець!», - пишуть її прихильники.

Нагадаємо, що чоловік Федишин Віталій Човник показав найважливішу жінку у своєму житті, і це не Ірина.

Як повідомляв Знай.uа, Ірина Федишин зібрала всю сім'ю заради грандіозної вечірки: "Спасибі всім!»

Також Знай.uа писав, що Ірина Федишин злетіла над Львовом в обіймах красеня: "Наше сонечко!".