Відомий український артист, зять Народної артистки України Ніни Матвієнко і чоловік Тоні Матвієнко Арсен Мірзоян, який часто їздить до захисників країни на Донбасі і бігає вулицями Києва, продовжує радувати своїх шанувальників яскравими кадрами із зіркового життя.

Цього разу Арсен показав свій смачний сніданок - яєчню і смажений бекон. На прохання "бажаючих" співак додав більше помідорів.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Арсена Мірзояна в мережі Instagram.

Публікація Арсена Мірзояна, скріншот: Instagram
Публікація Арсена Мірзояна, скріншот: Instagram

"На численні прохання, додати помідорів-додав! Доброго ранку", - пише Арсен Мірзоян.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Наші читачі пам'ятають, що популярний співак Арсен Мірзоян вже не перший рік в соціальній мережі Instagram, де на нього підписано понад 50 тисяч людей, активно ділитися кадрами з життя - тут нові творчі успіхи, і подарунки для коханої, і концерти для військових ЗСУ, і навіть кулінарні шедеври.

Арсен Мірзоян, фото з Instagram
Арсен Мірзоян, фото з Instagram

Арсен Мірзоян опублікував один знімок, на якому два плани - яєчня і смажений бекон. Шанувальники стали активно ставити схвальні оцінки у вигляді лайків, а також залишати коментарі із захопленням і компліментами даному фоторецепту.

Раніше повідомляли, Тоня Матвієнко "звабила" Арсена Мірзояна на людях: ця жінка може все.

Як повідомляв Знай.uа, Арсен Мірзоян включив режим турбо і показав українцям, як вижити в мегаполісі: "Зате без пробок".

Знай.uа писав, Тоня Матвієнко вагітна? Дружина Арсена Мірзояна відповіла на найпікантніше питання.