Відомий український артист Арсен Мірзоян має багатотисячну армію шанувальників, тому співак часто тішить своїх фанатів новими хітами чи відеороботами.
А щоб бути ближчим зі своїми слухачами Мірзоян досить активно веде свою сторінку в Instagram, тут він публікує нові світлини та ділиться цікавими моментами з життя.
Цього разу Арсен Мірзоян вирішив показати своїм прихильникам, як він провів вихідні разом зі своєю спільною з Тонею Матвієнко донечкою Ніною. Співак опублікував кілька фото, де показав, як вони разом з донечкою розважалися на вихідних.

Фото зі сторінки Арсена Мірзояна
Фото зі сторінки Арсена Мірзояна

На одному з фото видно, як Арсен Мірзоян з донечкою Ніною каталися на катамарані. Поки татусь кермував його донечка насолоджувалася морозивом та красотами навколо.

Фото зі сторінки Арсена Мірзояна
Фото зі сторінки Арсена Мірзояна

Також у цей день артист побував з донечкою на дитячому майданчику. Там крихітка стрибала на батуті, каталася на гойдалці та на інших каруселях.

Фото зі сторінки Арсена Мірзояна
Фото зі сторінки Арсена Мірзояна

" Гулякі", - так Арсен Мірзоян підписав фото з донечкою Ніною.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Та окрім розваг з донечкою Арсен Мірзоян цими вихідними побував у Пирогово, де взяв участь у змаганнях. На одній зі світлин можна побачити, як Мірзоян разом з іншими учасниками долаючи перешкоди забрів у болото. Що цікаво, кожен з учасників мав при собі віник.

Арсен Мірзоян, фото з instagram
Арсен Мірзоян, фото з instagram

" Ні там, ні тут, ні де, Не варто шукати зміст, Ні в книгах поміж полиць, Ні навіть в сумних піснях…", так Мірзоян підписав опубліковані світлини.

Нагадаємо, Арсен Мірзоян перетворився на "спартанця" на очах у Тоні Матвієнка: бруд, перешкоди і метані списа. Арсен Мірзоян опублікував добірки зі знімками зі спортивного забігу з перешкодами "Spartan Race Ukraine".

Як повідомляв Знай.uа, Арсен Мірзоян в одних трусах побіг шукати щастя: "Не знає зупинки...". Співак знайшов умиротворення серед буйних водойм Карпатського водоспаду

Також портал Знай.uа писав, що Тоня Матвієнко показала постільні кадри з Арсеном Мірзояном: чесно і без прикрас. Тоня Матвієнко показала все, як є.