На Франківщині з гнізда випало лелеченя. Повернутися в гніздо птиці допомогли надзвичайники.

Про це повідомили в пресслужбі ДСНС України.

Так, 14 липня в Службу порятунку звернулися жителі села Олешків і повідомили, що з гнізда вивалилося лелеченя.

"14 липня до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про те, що в селі Олешків, Коломийського району, на #Івано-Франківщині, з гнізда випало лелеченя", - йдеться в повідомленні.

Рятувальники з міста Коломия прибули за викликом і за допомогою висувних сходів повернули пернатого назад в гніздо.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Ще одну рятувальну операцію провели колеги на Кіровоградщині та Київській області. Рятувальники визволяли котиків, які застрягли і не могли звільнитися самостійно.

Так, у місті Олександрія на Кіровоградщині, кіт застряг під сходами офісного приміщення у житловій п'ятиповерхівці.

"Надзвичайники прибули рятувати чотирилапого, для цього їм довелося частково демонтувати облицювання сходів. Дістали пухнастого живим і неушкодженим",- розповіли рятувальники.

У той же час, в місті Біла Церква в одному з отворів пустотної бетонної плити застряг кіт. Рятувальники прибули за викликом і за допомогою електричного інструменту розширили отвір плити і звільнили чотирилапого.

Нагадаємо, раніше Відгодують і випустять на свободу: у Києві врятували маленьких їжачків, які ледь не стали жертвами коліс

Як повідомляє портал «Знай.иа» Українські копи перевершили Ейс Вентуру, рятуючи харків'янку від переляканого пітона: "під ліжком..."

Також «Знай.иа " писав, що Рятувальники показали приклад людяності, в брудну воду заради п'яти життів - " ви прекрасні!"