В Івано-Франківську у смітнику знайшли покинуте напризволяще немовля. Про це повідомляє місцеве видання “Галка“, посилаючись на інформацію, озвучену на засіданні виконавчого комітету міськради 2 липня.

Як розповіла начальниця служби у справах дітей Ірина Рохман, новонародженого малюка виявили 28 травня у смітнику в Івано-Франківську. Щоб зареєструвати факт народження дитини, потрібно дати їй прізвище, ім’я та по батькові.

Немовля, зображення ілюстративне, кадр з відео: YouTube
Немовля, зображення ілюстративне, кадр з відео: YouTube

Оскільки малюка знайшли на вулиці Василя Сухомлинського, йому присвоїли прізвище видатного педагога – тепер він Сухомлинський.

Ім’я для знайди обрали Богдан, по батькові – Олександрович, як і українського педагога. Дата народження - 28 травня 2021 року.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

У коментарях до повідомлення містяни зичать добра та щастя малюкові, який відтепер носитиме ім’я на честь вулиці, на якій його знайшли.

«Хай росте здоровий та мудрий, як Сухомлинський!», «Міцного здоров'я, щастя, мудрості, доброї долі, та Божої опіки», «Хай росте здоровий!», - пишуть люди.

Нагадаємо, що на Прикарпатті випускний закінчився масовим отруєнням: лікарі роблять все можливе

Як повідомляв портал "Знай.uа", Українка народила в авто знайомого просто посеред лісу: вже вп'яте

Також, "Знай.uа" писав, що десятки дітей отруїлися на українському курорті, поліція проводить розслідування

Крім того, львівські медики врятували життя одномісячного немовляти, яке проковтнуло зеленку і…