Стало відомо про двох українців, які співають разом на відео, а потім викладають їх в TikTok. Йдеться про літню бабусю з онукою.

17-річна Уляна Ковалик родом з Тернополя, і стало про неї відомо завдяки TikTok, і неймовірно чарівному голосу. Співає вона різні пісні, включаючи українські народні.

@ulyana_kovalyk

Звідки ви?

♬ оригинальный звук - Уляна Ковалик💕

Їх улюблена пісня з бабусею - "Ти ж мене підманула", яку вони разом виконали на одному з роликів.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Дівчинка вже зібрала понад 1,6 мільйонів користувачів на одній сторінці, що, звичайно ж не може її не радувати. На досягнутому вона не збирається зупинятися, і зараз поставила собі за мету зібрати 2 мільйони передплатників.

@ulyana_kovalyk

звідки ви?

♬ оригинальный звук - Уляна Ковалик💕

Ролики набирають не тільки мільйони переглядів, але і величезну кількість коментарів з Італії, Чехії, Сербії, і навіть Сполучених Штатів Америки.

При цьому, варто відзначити, що на дівчину обрушився Хейт, після того як вона виконала композицію з назвою "Катюша". Користувачі почали відписуватися і залишати свої гнівні коментарі.

@ulyana_kovalyk

Любимая Катюша😍

♬ оригинальный звук - Уляна Ковалик💕

"Добре, тільки шкода, що бабуся не співає на цьому відео. Це два записані і змонтовані голоси дівчини";

"Ви дійсно вважаєте що завдяки їм українську пісню чують? Тоді чому ж у неї на сторінці більшість російських пісень в стилі "Катюша"? Це відсутність позиції співати радянські пісні?";

"Штучне поєднання аудіо та відео, але самі слухають ..";

"А ще Уляна співала "Катюшу", але то таке)";

"Але вона багато пісень і російських співає, в інстаграмі більшість Російські";

"Клас! Чарівний голос!"

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Нагадаємо, раніше "Ощадбанк " знайшов спосіб закликати Maneskin в Україну:"Нас*ать вам, якщо людина переїхала". "Ощадбанк" зняв кумедне відео в TikTok

Як повідомляє портал Знай.uа 82-річна українка стала зіркою TikTok і "наколядувала" на айфон. Мешканка Вінницької області Ніна Колодницька стала блогером і в найкоротші терміни підкорила популярну соцмережу TikTok.

Також Знай.uа писав, що Знайомтеся, зірка TikTok "бабуся": лиха пенсіонерка вирощує овочі і пече смачні пиріжки, кращі поради господиням.