Стало відомо про те, що в Хмельницькій області рятувальники зняли з даху гніздо, що впало. Всередині знаходилися лелеки, які застрягли.

Про це стало відомо завдяки повідомленню на сторінці Державної служби України з надзвичайних ситуацій у соціальній мережі Facebook.

Сталося це в четвер, 24 червня в селі Неміченці, що на Хмельниччині. На дах житлового будинку нахилилося дерево, на якому розташовувалося гніздо з лелеками. Вони звідти вивалилися, і довелося звертатися за допомогою.

Рятувальники, фото: ДСНС
Рятувальники, фото: ДСНС

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Небайдужі місцеві жителі відразу ж викликали рятувальників, з проханням врятувати птахів, і вони оперативно прибули туди за адресою, приступивши до роботи.

Рятувальники, фото: ДСНС
Рятувальники, фото: ДСНС

Вони акуратно зняли з гнізда двох маленьких лелек, і спустили гніздо, прибравши дерево з даху будинку.

Рятувальники, фото: ДСНС
Рятувальники, фото: ДСНС

Тепер місцеві жителі будуть опікати птахів, щоб більше подібної ситуації не повторилося, і вони не постраждали. На щастя, все закінчилося благополучно, і вони залишилися живі.

Нагадаємо, що не так давно в Києві пожежники врятували кота з палаючої квартири. Про це повідомили на сторінці Головного управління ДСНС у місті Київ у соцмережі Facebook.

Рятувальники піднялися в квартиру, в якій була пожежа, і виявили там кота. Маленький пухнастий друг був вкрай наляканий, і рятувальники витягли його з квартири, тим самим спали йому життя.

Господарі квартири приїхали пізніше і забрали вихованця.

Раніше ми повідомляли, благодійники врятували 4 левів з України, більше ніколи не опиняться в дикій природі.

Як повідомляв "Знай.uа", хотів скоротити шлях, українець застряг посеред річки з бурхливою течією.

Також "Знай.uа" писав, що українські рятувальники витягли малюка з покинутого колодязя, сам би не вибрався.