Романтичне реаліті-шоу "Холостяк 9", героєм якого був Микита Добринін, давно закінчилося, і вся країна бачила, кого у фіналі вибрав зірковий красень. І навіть незважаючи на звинувачення в піарі, пара вже зіграла весілля і чекає на первістка.

Нещодавно український радіоведучий розмістив на своїй сторінці в соцмережі Instagram цікавий пост, в якому він назвав запоруку міцних стосунків.

"У реальному світі немає ідеальних. Відносин, людей. Цей факт краще скоріше прийняти і рухатися далі. Рухатися в бік кращого життя і міцних стосунків. Як би дивно не звучало, але ідеального партнера для ідеальних стосунків ви не знайдете. Вам доведеться миритися з "недоліками" і вчитися їх приймати. Саме від цього залежить тривалість і якість відносин.

Даша Квіткова і Микита Добринін, фото з Instagram
Даша Квіткова і Микита Добринін, фото з Instagram

Тому вже на початковому етапі відсіюємо тих, чиї "недоліки" здаються для вас фатальними. Чому на початковому? А ви уявіть, що раніше не вимкнена лійка в душі дратувала вас по вихідних, а тепер обливатиме вас щодня. Вічний порядок, до якого Ви так прагнете, не сумісний з розкиданими шкарпетками. Коли рішення з'їхатися прийнято, будь-яка дрібниця може перетворитися на жесть 😬

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Просто закрийте очі і згадайте всі "недоліки" своєї половинки. Уявіть, що вам з ними жити десятиліттями. А ще є ймовірність, що вони з часом посиляться. Страшно чи терпимо?)

Якщо ці фактори не погіршують якість вашого життя і здаються прийнятними, вперед 💯 Запорука наших з Дашею міцних відносин – прийняття "недоліків" один одного", - написав Добринін.

Нагадаємо, Даша Квіткова розповіла про свої цінності.

Як повідомляв портал Знай.uа, Даша Квіткова без вагітного живота здивувала всіх.

Також портал Знай.uа писав, що Даша Квіткова розповіла про кінець ремонту перед пологами.