На Прикарпатті сильна негода наробила лиха. Рятувальникам доводиться ліквідовувати наслідки негоди, прибирати повалені дерева та відкачувати воду.
Про це повідомили у пресслужбі ДСНС.
Так, стало відомо, що у неділю, 20 червня, негода наробила багато лиха на Прикарпатті. Через значні опади в окремих районах Прикарпаття, пожежно-рятувальні підрозділи Головного управління ДСНС в області здійснили 11 виїздів. Дев'ять з них для розрізання гілок повалених дерев.

Наслідки негоди, фото ДСНС
Наслідки негоди, фото ДСНС

Варто зазначити, що рятувальники ДСНС порізали дерево, що впало на проїжджу частину вулиці Автоливмашівська в селі Хриплин. Також відкачували воду з шахти ліфта багатоповерхівки по вулиці Височана. Вже в Івано-Франківську в Меморіальному сквері, надзвичайники прибрали дерево, що впало внаслідок пориву вітру.

Наслідки негоди, фото ДСНС
Наслідки негоди, фото ДСНС

Варто зазначити, що для ліквідування наслідків негоди було залучено 55 працівників, 11 одиниць техніки.

Нагадаємо, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. В Україні, за останній рік, погода видалася аномально теплою.

Як повідомляв портал Знай.uа, Україну чекає аномальне літо: синоптик дав детальний прогноз. Літо цього року буде доволі спекотним, але з дощами та грозами - погода буде примхливою та мінливою.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Також портал Знай.uа писав, що синоптики готують українців до аномальної літньої спеки :+ 40 градусів і бурі. Синоптики попереджають, що температура повітря істотно підвищиться після першої декади червня