Колишня кохана відомого співака Віталія Козловського, популярна блогерка, автор і творець проекту "Ходять чутки" Раміна Есхакзай любить радувати шанувальників новими фото на своїй сторінці в соціальній мережі Іnstagram, де за її життям стежать понад 230 тисяч людей.

Цього разу гостем нового випуску "Ходять чутки" став перший президент України Леонід Кравчук. Так, крім розпитувань про дитинство, Президентство і Політику Есхакзай навчила експрезидента розуміти молодіжний сленг.

Як зазначила дівчина, то деякі прийняли це за хамство. На свій захист Раміна відповіла, що на її думку, спілкуватися з усіма потрібно однаково, не дивлячись на посаду, до того ж у неї до кожного героя "однаково нейтральний настрій".

"Перший президент України Леонід Кравчук про хейтерів

Вчу Леоніда Макаровича молодіжному сленгу 🤣 хтось сприйняв це за хамство. А я вважаю, що потрібно однаково спілкуватися з усіма, незалежно від посади. У мене до кожного героя однаково нейтральний настрій) повну версію дивіться на ютуб каналі "Ходять чутки",- написала Раміна.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Дуже мило було, коли ви пояснювали про хейт 😊як свого дідуся по доброму і👏", " Раміна-браво👏. Випуск супер", " Круто!! Навчіть Кравчука сленгу молодіжному😂 на рахунок прослушок, то прям 5🔥 😉", " обладнаний випуск, дивилася на одному диханні, спасибі вам велике за працю🙌❤️", "супер 👏 говорить «не знаю» краще б і ми не знали😂 люди домагалися цілей і не витрачали час на Хейт диванних експертів)", "цікаво, який сленг буде, коли ми будемо бабусі 80+", - коментували фоловери.

Нагадаємо, раніше Колишня Козловського Раміна розцвіла перед весіллям не гірше Гросу: "Боже, яка краса!"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Колишня Козловського Раміна поскаржилася на труднощі в роботі: "якби не препарат.."

Також «Знай.иа " писав, що Колишня Козловського Раміна захотіла змін перед весіллям: "як же незручно"