Популярна блогерка, автор і творець проекту "Ходят слухи" Раміна Есхакзай досить активний користувач соціальних мереж. Вона ділиться з шанувальниками всім тим, що відбувається у неї в житті.

У новій публікації в соціальній мережі Instagram вона знову поділилася дуже важливою новиною, а саме про кінець зйомок її нового фільму.

"Сьогодні був третій знімальний день. Готуємо для Вас фільм. Чим більше знімальних днів і розмов з героями, тим менше розуміння де чорне, а де біле. Ще один доказ того, що не все так однозначно, як хотілося б" - сказано в повідомленні.

Також, Раміна попросила шанувальників залишати в коментарях здогади, про який же фільм говорить дівчина, про що він буде, або може з ким. Поки інтрига зберігається, і залишається дочекатися прем'єри.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Для публікації дівчина вибрала літню фотографію в ніжній сукні з принтом у вигляді дрібних квітів. В якості аксесуарів-жіноча сумочка і сонцезахисні окуляри, без яких в Києві останні кілька днів не можна вийти.

Користувачі в коментарях почали залишати не тільки свої здогади стосовно фільму, але і компліменти.

"Красуня �😍😍�";

"Дуже красиве на вас плаття, підкреслює вашу красу 🌹";

"Красива така😍";

"ЛГБТ?";

"Боже!!! Яка краса!!!!".

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Варто відзначити, що у дівчини вийшло інтерв'ю з першим президентом України Леонідом Кравчуком. Раніше Раміна говорила, що це одна з її мрій.

Нагадаємо, зірка "Холостяка" Раміна Есхакзай показала нового обранця: купив номер і закохався

Як повідомляв Знай.ua, колишня Козловського Раміна зловила успіх після інтерв'ю у Маші Єфросиніної:" Я плакала»

Знай.ua писав, колишня Козловського Раміна зізналася в романах з відомими чоловіками, побувавши у в'язниці: "Рецидивіст"