Донька народної артистки України Ніни Матвієнко Антоніна любить ділитися з багатотисячною армією шанувальників красивими фото і відео в своєму Instagram.

У вівторок, 8 червня, Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян відсвяткували четверту річницю весілля. У цей день 40-річна артистка опублікувала в своїх Insta Stories дуже зворушливу фотографію, на якій вона цілує свого зіркового чоловіка.

У підписі до знімку співачка ніжно звернулася до Мірзояна.

"Коханий, сонце і небо, море і вітер – це ти, це ти Арсен Мірзоян 🤍", - підписала знімок Матвієнко.

Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко, скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Варто зазначити, що артисти зіграли весілля 15 червня 2017 року, і на заході були присутні приблизно 60 гостей. У медовий місяць вони вирушили в Таїланд, де чудово провели разом час.

Раніше ми писали про те, що Тоня Матвієнко звернулася до Арсена Мірзояна в день річниці: "Без звуку…" Співачка показала, яким був день їх розпису.

Нагадаємо, Тоня Матвієнко поселила на балконі ведмедя заради Арсена Мірзояна: "Куку".

Як повідомляв портал Знай.uа, Арсен Мірзоян показав, яким був до зустрічі з Тонею Матвієнко: "Тепер я хто?" Співак показав, як виглядав у молодості.

Також портал Знай.uа писав, що Арсен Мірзоян зізнався в коханні Тоні Матвієнко на очах у сотень людей: вибухова романтика. Музикант зважився на пропозицію руки та серця.