На Закарпатті місцеві водії скаржаться на погано встановлений дорожній знак, який не видно з-за рекламних щитів.

Відповідним відео поділилися у фейсбук-спільноті "Зупини_Лося".
Так, на Закарпатті водії скаржаться на погано встановлений знак "Стоп". Зазначається, що знак встановлений таким чином, що повертаючи водій не бачить його через рекламні щити. До того ж відмітили, що на цій ділянці дороги дуже часто стоїть патруль.

Дорога, скріншот із відео
Дорога, скріншот із відео

"Так на Закарпатті ставлять знаки й одразу сидять хлопці, щоб покарання зробити. Їдете ви собі їдете, повертаєте вправо, нічого не видно, повертаєте, повертаєте. І так, хоп з-за щитів знак "стоп". Хтось його бачив? Ось він. А отам зразу хлопці з покаранням сидять ", - коментує на відео місцевий житель.

Водій зазначив, що не бачить тут жодного порушення, адже через рекламні щити дорожній знак можна просто не побачити.

Знак, скріншот із відео
Знак, скріншот із відео

"Цікаво, де порушення? Чи з рекламних щитів чи дорожники знак поставили по одному місцю. Це ж має хтось контролювати знак має бути видно", - підсумував він.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою
Показати ще

Нагадаємо, раніше у Києві будівництво парковки перетворилося на баталію з активістами: "крадуть велодоріжки і тротуари".

Як повідомляє портал Знай комунальники змусили киян переходити дорогу "в дерево" - " все продумано до дрібниць!" У Києві комунальники трохи "перестаралися" з озелененням.

Також Знай писав, що харків'яни поставили жирний хрест на розбитих дорогах. На Харківщині придумали незвичайний спосіб, як змусити владу звернути увагу на проблему доріг.