Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк має досить широку аудиторію прихильників. Тому зірка з задоволенням веде свій Instagram, де щодня ділиться з підписниками новими світлинами, подробицями з життя та кумедним контентом.
Цього разу Леся Нікітюк у своєму Instagram вирішила підняти настрій своїм фанатам. Телеведуча опублікувала два фото з відпочинку на яких вона сидить на гамаку у солом'яному капелюсі.

Леся Нікітюк, фото з instagram
Леся Нікітюк, фото з instagram

На першому фото Нікітюк за допомогою фотошопу збільшила свою попу та вирішила пожартувати, що це вона виросла так від крему.

"Good morning мої птічки❤️ На ніч намастилася кремом від Кім Кардаш'ян і подивіться...!!!!☺️ У вас було таке?", - іронічно написала Леся Нікітюк.

Леся Нікітюк, фото з instagram
Леся Нікітюк, фото з instagram

На оприлюдненому фото Леся Нікітюк позує у розкішному білому купальнику з золотавим принтом. Зірка прикрила своє обличчя солом'яним капелюхом та мило всміхається на камеру.

Нагадаємо, весела Леся Нікітюк прикрила оголене тіло булочкою.

Популярні новини зараз
Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Кого не мобілізують до армії: перелік професій Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що груди Нікітюк ледь не випали з платтячка.

Також портал "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк показала ідеальне тіло в Єгипті, могла б затьмарити Клеопатру