Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк має багатомільйонну армію прихильників. Тому у своєму Instagram зірка досить часто тішить їх новими світлинами чи цікавими моментами з життя.
Цього разу Леся Нікітюк вирішила розповісти своїм фанатам, що тільки у травні вирішила змінити колеса на своїй автівці з зимової резини на літню.

Леся Нікітюк, фото з instagram
Леся Нікітюк, фото з instagram

"В нас в Хмельницькому, є давня традиція.. Коли Дівчина прилітає з шикарного курорту, треба одразу вдягати гарну сукню, робити мейкап і їхати ПЕРЕЗУВАТИ АВТО, бо розумні перезувають ще в березні, а красиві в травні🥰", - розповіла Леся Нікітюк.

Леся Нікітюк, фото з instagram
Леся Нікітюк, фото з instagram

Також теледіва опублікувала нове яскраве фото. На ньому Нікітюк позує на фоні ліжка, тримаючи у руках троянду. Леся Нікітюк одягла чорну сукню у білий горошок. А свій образ телеведуча доповнила золотим намистом та сережками з перлинами.

Нагадаємо,весела Леся Нікітюк прикрила оголене тіло булочкою.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що груди Нікітюк ледь не випали з платтячка.

Також портал "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк показала ідеальне тіло в Єгипті, могла б затьмарити Клеопатру