Популярна українська співачка Ірина Федишин запропонувала своїм фанатам непростий тест на уважність. Відповідне відео вона опублікувала на власній сторінці в соцмережі Instagram.

«Тест на уважність ... ))) Скільки авто ви бачите за моєю спиною?», - запитала вона, демонструючи, ніби модель, новенький в’язаний кардиган.

Фанати одразу ж почали рахувати автомобілі, припарковані на вулиці позаду співачки. Однак їхні версії щодо того, скільки там машин, розходилися.

«Було три, залишилось дві», «Дві», «А в мене, навпаки, було дві, а стало три», - пишуть у коментарях.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

«Ірино Петрівно - ви найкраща співачка і просто чудова людина. Миру, щастя і благополуччя вам і вашій родині», - зичать їй прихильники.

«Дуже дякую за крутий україномовний контент! Дивлюсь з великим задоволенням та підтримую обома руками!», - додають інші коментатори під відео.

Нагадаємо, Ірина Федишин нахилилася над камерою так, що груди ледь влізли в об'єктив.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ірина Федишин зізналася, чому свариться з чоловіком і своїм продюсером Віталієм Човником.

Також портал Знай.uа писав, що втомлена Ірина Федишин показала, як вчить уроки на дистанційці: батьки зрозуміють.