Відома українська телеведуча Леся Нікітюк має досить велику армію прихильників. Тому зірка продовжує тішити їх участю у різноманітних телепрограмах та шоу.
А для того, щоб бути з шанувальниками ближчою Нікітюк активно веде свою сторінку в Instagram, де щодня тішить їх новими світлинами чи подробицями з життя.

Леся Нікітюк, фото з instagram
Леся Нікітюк, фото з instagram

Цього разу Леся Нікітюк показала своїм підписникам фото з відпочинку. Зазначимо, що напередодні зірка відправилася до Туреччини аби разом зі своїми подружками відсвяткувати дівич-вечір. А вже на ранок після гучного святкування Нікітюк показала, як засмагає разом з котиком.
На фото видно, що поки теледіва відпочивала ніжачись під сонечком на гамаку до неї прийшов котик, тому Леся вирішила не втрачати таку можливість та сфотографуватися разом з ним

Леся Нікітюк, фото з instagram
Леся Нікітюк, фото з instagram

"Мур, мур 🥰 Ранок в готелі @doubletreehiltonantalyakemer починається з котика 🐈 Класно тут)", - так Леся Нікітюк підписала світлину з котиком.

Нагадаємо, "Я зверху", - Леся Нікітюк оголила груди на сонячному балконі

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", Леся Нікітюк не змовчала через домагання Костянтина Меладзе: "Хотілося б"

Знай.ua писав, Леся Нікітюк розсмішила "підробкою", українці не впізнають: "Губи накачала?"