Популярна українська блогерка, автор і творець проекту "Ходять чутки" Раміна Есхакзай дуже активно в своєму Іnstagram. Тут вона ділиться подробицями з життя або ж новими фотографіями.
Цього разу Раміна розповіла своїм підписникам скільки ж коштує відпочити на Мальдівах. При цьому дівчина зазначила, що точно відповісти на це питання складно, адже у неї є знайомі, які і за 500$ літали на Мальдіви без урахування перельоту.

Раміна Есхакзай, фото з instagram
Раміна Есхакзай, фото з instagram

"Почнемо з перельоту. Ми брали Qatar Airways. Ніякі далекі поїздки Azur або МАУ ми не розглядали. Вони входять в тур, але краще летіти економ-класом в Qatar, ніж чартером Azur або МАУ. Готель, тут ви можете вибрати будь-який готель на свій смак. Ми брали "все включено". Ніч в нашому готелі коштує від 400-600$ в залежності від вілли", - розповіла блогерка.

Також Раміна зазначила, що варто врахувати що швидше за все ви прилетите в аеропорт Мале і далі вам потрібно дістатися до острова. Тут існує два варіанти: на літаку, або по воді.

За словами блогерки внутрішні перельоти теж не дешеві. Якщо ви віддаєте перевагу індивідуальному трансферу, то це обійдеться в близько 700$ в одну сторону.

Раміна Есхакзай, фото з instagram
Раміна Есхакзай, фото з instagram

"Виходячи з вищеописаного, не можу відповісти чітко на питання. Все залежить від ваших побажань. За моїми відчуттями, якщо брати все з комфортом, це бізнес-клас, окрема вілла, все включено + гроші на дайвінг та інші розваги, це близько 9-10 тисяч доларів на двох", - розповіла Раміна.

При цьому Раміна зазначила, що також відпочинок може обійтися і дешевше, якщо не брати бізнес-клас, десь близько 7-8 тисяч доларів на двох.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше повідомляли, "Навіщо роздягатися": колишня Козловського Раміна вийшла на вулицю без білизни.

Як повідомляв Знай.ua , колишня Козловського Раміна розповіла про наболіле: "досі пишуть, що циганка".

Знай.ua писав, колишня Козловського Раміна поскаржилася на цькування: "покликати дівчину...".