Навіть після закінчення популярного шоу "Маска" обговорення серед українців не припиняються. У мережі продовжують публікувати різноманітні відрізки шоу.

Андрій Данилко, скріншот із відео
Андрій Данилко, скріншот із відео

Так, цього разу у популярній мережі ТікТок оприлюднили відрізок шоу на якому Андрій Данилко намагався вгадати, хто ж ховається за маскою Дракона. Народний артист України припустив, що за цієї маскою може ховатися Олег Винник.

Андрій Данилко, скріншот із відео
Андрій Данилко, скріншот із відео

"Винник, Винник це. Олеже, знімай костюм. Винник це. Олег, знімай костюм, не позорся. Олег, Олег, давай "Ніно", - експресивно викрикував Андрій Данилко.

Проте, як вже відомо, за маскою Дракона ховався не Олег Винник, а не менш голосистий вокаліст. Тоді у фіналі шоу "Маска" Сонце і Дракон зійшлися у двобої з піснею "Иностранец" Валерія Меладзе.
Більшість глядачів в залі віддали свої голоси за Сонце. Так, за крок до перемоги стало відомо, що весь цей час під маскою Дракона ховався Арсен Мірзоян.

Нагадаємо, Вєрка Сердючка показала молоденьку Аллу Пугачову до 72-річчя Примадонни: "Перша назавжди"

Як повідомляв Знай.ua, британська зірка надихнувся стилем Вєрки Сердючки: прийшов так на Греммі. Гаррі виступав на премії Греммі в цьому році в наряді, який дуже нагадує стиль Вєрки Сердючки.

Знай.ua писав, Андрія Данилко змусили бентежитися легкими дотиками: "Я про інше зараз думаю"