У Івано-Франківську місцеві жителі почали бити на сполох через те, що у місцевому озері масового гине риба.

Про це у соціальній мережі фейсбук спільноті "Комуналка ІФ" написала місцева жителька Tetyana Medvid.
Так, стало відомо, що в Івано-Франківську у міському озері масово гине риба. У мережі показали кадри, як комунальники змушені виловлювати мертву рибу та пакувати у чорні пакети.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

"Ранок на міському озері.. Комунальні служби виловлюють і пакують у чорні пакети мертву рибу. Вже ціла тачка. Страшно подумати, що в озері зараз помирає усе живе і екосистема Бобри, качки, лебеді, білки. Міське озеро в Івано-Франківську швидше нагадує кладовище", - сказано у повідомлені містянки.

Фото: Tetyana Medvid
Фото: Tetyana Medvid

Користувачі мережі неоднозначно відреагували на повідомлення місцевої жительки у коментарях під дописом.

"Це не перший рік(((Минулого року споглядали не раз, як тушки виловлюють і закопують десь поряд через доріжку прогулянкової зони", "Та Божечки, це явище відбувається кожного року. Це нормально!", "Бобри раніше не гинули...", "Це ж Україна. А тут живе бидло, якому хочеться смітити, гадити, труїти водойму", "На такому озері, повинний бути хоч один добрий очисний електро фільтр", - такі коментарі залишили користувачі мережі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Нагадаємо, що у Запоріжжі автомийка перетворила Дніпро на зливний бачок, тонни гидоти - у воду.